God morgon, god morgon. Jag har en superkraft för jag har ADHD och jag har skapat ett framgångsrikt företag som går med vinst för tredje året i rad. Jag har valt att inte medicinera för jag tycker att alla människor har rätt att vara precis som de är. Jag passade aldrig in i den vanliga mallen för hur livet ska levas på livets villkor men som företagare får jag verkligen utlopp för min kreativitet. Men, det här med siffror och bokföring är inte min grej så därför har jag tagit hjälp av ett företag inom redovisning i Norrköping som heter Stenstark Ekonomi. 

Jag är så nöjd med en här hjälpen och att jag har svårt med siffror och redovisning och bokföring skulle kunna ha att göra med min diagnos, men det vet man ju inte för många andra människor har samma slags problem utan att de har ADHD och jag skulle nog tro att majoriteten av dem som söker hjälp inom redovisning i Norrköping hos Stenstark Ekonomi är personer utan ADHD. Jag är hur som helst oerhört tacksam till att Stenstark Ekonomi finns, för tack vare att de finns så kan jag lägga mina superkrafter på att fortsätta att göra det jag är bra på i stället för att ägna massa tid åt det här med bokföring. Alla som söker hjälp inom redovisning i Norrköping kan få den hjälp de behöver när de vänder sig till Stenstark Ekonomi, det underlättar verkligen med den här hjälpen, det kan jag skriva under på. Tack för att ni tog en liten stund av er tid till att läsa det här inlägget.