God morgon, god morgon, god morgon och välkommen till den här dagens första inlägg. Under flera veckors tid har jag haft mer än vanligt att göra som ekonom på ett större företag. Det har varit så mycket att göra så jag har verkligen känt att jag borde ta ledigt från ekonomjobbet i några dagar och resa bort. Jag är inte mycket för att åka några längre sträckor, och så tycker jag att fiske är den bästa avkopplingen som finns, så jag bestämde mig att resa iväg till Strömmagården som är en semesteranläggning där man hyr stuga i Tingsryd i en vacker miljö mitt ute i naturen. 

Det här är en semesteranläggning som passar mig perfekt, för det jag gör på dagarna när jag är på Strömmagården, det är att jag fiskar. De har nämligen en sjö i närheten som inbjuder till fiske, men givetvis kan den som hyr stuga i Tingsryd hos Strömmagården hitta på andra saker än att fiska. Naturupplevelserna har man på nära håll, vandring i skog och mark, bärplockning eller kanske till och med jakt, allt sådant kan man hitta på när man kommer till Tingsryd och Strömmagården. Personalen som arbetar på Strömmagården vill att alla som hyr stuga i Tingsryd hos dem ska få en så bra semester som det bara går, oavsett om man stannar ett par nätter eller kanske en hel vecka. Det här är verkligen ett ställe där jag får ladda batterierna, och när jag kommer hem igen så går det lättare att jobba trots den tunga arbetsbelastningen. Jag tror att de flesta av er skulle tycka om att åka till Strömmagården. Det var allt för det här inlägget, och jag hoppas ni tyckte om att läsa det!