Hejsan alla härliga läsare! Det här inlägget kommer först och främst rikta sig till er som är företagare, jag vill komma med ett litet tips på hur ni kan effektivisera arbetsplatsen och utveckla din verksamhet. Ekonomi är en viktig del hos alla företag där man måste hålla koll på allt från bokföring till årsredovisning. För många är det här ett ganska främmande område som kan vara lite komplicerat och är det något jag lärt mig, så är det att komplicerade saker tar oftast lång tid. Något mer jag lärt mig är att som företagare så är tid väldigt dyrbart. Men man behöver faktiskt inte lägga särskilt mycket tid på vare sig bokföring eller en årsredovisning om man väljer att anställa någon som kan göra det åt en. Visst kommer den anställningen innebära en utgift men man får heller inte glömma av att det också kommer innebär att man sparar tid, värdefull tid som kan läggas på att driva företaget till framgång istället för att sitta på kontoret och sammanställa massa siffror. Det går inte bara att strunta i sin bokföring utan den måste göras och den måste genomföras korrekt, likaså är det med företagets årsredovisning. Jag har haft ett företag i många år och det dröjde faktiskt ett tag innan jag skaffade mig en revisor som hjälpte mig, men nu skulle jag aldrig kunna tänka mig att gå tillbaka till att själv ta hand om min bokföring. Det har underlättat väldigt mycket för mig och min verksamhet! Om jag har några läsare i Linköping som behöver hjälp med bokföring eller årsredovisning så kan jag tipsa er om ett företag som heter Stenstark Ekonomi. De jobbar främst i Linköping men erbjuder även sina tjänster på orter i närheten. Spara tid och få koll på ekonomin, det är definitivt värt det! Ha det så bra!